• Sokszínű kommunikáció
  megkötések nélkül


  Több mint egy évtizede dolgozunk azon, hogy tudásunk, szakmai tapasztalatunk, kis és nagyvállalkozásoknál, non-profit szereplőknél szerzett szakértelmünk legjavát partnereink szolgálatába állítva értékes, minőségi szolgáltatást kínáljunk. Erősségeink minden, ami grafika és dizájn. Lehet offline kiadvány - könyv, leaflet, vagy online- web, onepager, prezentáció, app dizájn. De rutinosak, hatékonyak és eltökéltek vagyunk akkor is, ha PR munkáról, stratégiai tervezésről, médiavásárlásról vagy épp pályázatmenedzsmentről van szó. Releváns tapasztalatokkal rendelkezünk konferencia, rendezvény, event területeken is, legyen szó akár egyedi, nem konvencionális kihívásokról. Mindig az optimális megoldást keressük, ahol a lényeg az érték és a minőség.

  • Történetünk


   2001-ben kétfős grafikai stúdióként indultunk, főleg nyomdai gyártásokat, könyvkiadással kapcsolatos munkákat vállalva. Néhány év alatt jelentősen bővült a csapat, új megkeresések, feladatok találtak meg minket, ami egyúttal új struktúrát, új formát igényelt. 2004-ben létrejött az Estercom.

   2007-től immár a PBG cégcsoport tagjaként, felnőtt korba lépve, integrált kommunikációs ügynökségként folytatjuk munkánkat, kihasználva az anyacégünk kínálta szervezeti és üzleti lehetőségeket. Évről évre növekszünk mind forgalomban, mind az ügyfelek és a projektek számában. A számok azonban csak számok maradnak.

   Amire igazán büszkék vagyunk, azok az évek óta velünk dolgozó partnereink, az értékteremtő munkák, azok a kihívások, melyek képesek nyomot hagyni, időtálló produktummá válni. Ami biztos, hogy nagy multi ügynökség sosem leszünk. Mindez azonban csak még inkább megerősít minket küldetésünkben, hogy mind szakmailag, mind üzletileg innovatív, kreatív és versenyképes ügynökségi partnerek legyünk ügyfeleink számára.

 • Rendben vagyok, Ármella nővér, Ágó Anna
  • Kompetenciák


   Ügynökségi csapatunk nem ismer lehetetlent: naprakész tudással felvértezve, sosem lankadó lelkesedéssel és kipróbált, komoly partneri körrel vágunk bele az újabb és újabb feladatokba. Piaci ügyfeleknek és a non-profit szektor szereplőinek egyaránt versenyképes, személyre szabott megoldásokat kínálunk.

   Grafikusaink összeszokott csapatként, magabiztos kézzel és színes fantáziával terveznek logót, arculatot, kiadványt, weboldalt, plakátot, szóróanyagot és minden mást, amit tervezni lehet, vagy szükséges. Szeretjük az online felületekhez kapcsolódó munkákat, szívesen tervezünk webet, app-ot kulcsrakészen, A-tól Z-ig.

   Rendszeresen foglalkozunk kreatív koncepciók készítésével, kampánymenedzsmenttel, médiatervezéssel és vásárlással, valamint PR szolgáltatásokkal, rendezvények, konferenciák teljes körű kommunikációjával. Emellett a különböző kiadványok és csomagolások tervezése, járműgrafikák készítése, adománygyűjtés, vírusfilmek gyártása szintén szakmai tevékenységünk részei.

  • Értékeink


   Mivel ügyfeleink igényeinek a lehető legmagasabb szintű kiszolgálása vezet bennünket, így első és legfontosabb szempont, hogy az ő elvárásuk szerint próbáljuk a legtöbbet hozzátenni céljaik megvalósításához. Anyacégünk, a Portus Buda Group által vállalt értékalapú üzleti és etikai elvek számunkra is irányadóak: a partnerségben, az elkötelezett szakmaiságban és a nyílt kommunikációban hiszünk.

   Sikereinkre büszkék vagyunk, hibáinkból tanulunk és folyamatosan törekszünk a kiváló minőségű, időtálló munkára.

 • Az Év Honlapja Minőségi díj 2015, Kreatív Mediadesign arany 2015
 • Turcsik István
  Turcsik István
  ügyvezető
  #portusbuda #regnum #egymillio #toscana #photography #mormota
 • Gavaldik Emma
  Gavaldik Emma
  account manager
  #archilover #bookjunkie #moonchild #plantlady
 • Kohán József
  Kohán József
  art director
  #Picassokalandjai #VincentVanGogh #Adria
 • Marics Attila
  Marics Attila
  grafikus
  #Tarantino #bringa #orokke18
 • Szörényi Roland
  Szörényi Roland
  ügyvezető
  #hegyvidek #fradi #13
 • Szenci-Kovács Emese
  Szenci-Kovács Emese
  projektmenedzser
  #edesanya #gyulekezet #Kundera #tollaslabda

© Copyrights 2019 All Rights Reserved | Adatvédelmi tájékoztató